Skip links

Audrey De Bock 3e in Beker van België amazones

Na de beker voor Junioren (Emilie Conter) en Young Riders (Pieter Kenis) werd omstreeks 20 uur de winnares bij de amazones daarnet gehuldigd. Na de eerste finale ronde kwamen alle foutloze combinaties (12) terug voor de ultieme ronde. De top 4 deed het daarin zonder fouten en de snelste was Lynn D’Have met Comme D’Api vd Hacienda Z. De winnares van de Beker van België voor Junioren vorig jaar ging in een tijd van 52:34 seconden door de finish. Claudine Van Duffel was goed voor zilver (52:50) met Ilusie Q FVD. Deze 7-jarige schimmel merrie won vorig jaar nog het nationaal kampioenschap van de SBB competitie bij de 6-jarigen met Lennert Korsten. Audrey De Bock nam de bronzen medaille in ontvangst met Domino. Kim Neirynck en R.A.T.M. Z eindigden op de 4e plaats. Kim Colaers leek met C Amelusina R20 op weg naar de winst, maar op het einde kregen zij onderweg een pechfout. De 6e plaats was voor Deborah Van Roy met Banderas P.

Lynn D’Have was de laatste winnares van een druk maar gezellige 4-daagse in het Sentower Park. Volgende week staat alles in Opglabeek weer in het teken van de jeugd, maar dan op internationaal niveau.

Bron Equnews

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.