Skip links

Audrey De Bock wint opnieuw de GP van de Gouden Laars

Audrey De Bock is aan een top seizoen bezig! De dochter van Valentijn De Bock won voor de tweede keer al dit seizoen de Grote Prijs (1m40) van de Gouden Laars competitie. In het Azelhof won zij met Gipsy King voor Gilles Thomas en Cambio, de winnaars van de vorige manche. Lynn D’Have, twee weken geleden nog goed voor winst in de Beker van België voor amazones, werd 3e met Comme D’Api vd Hacienda Z. Lien Van Ende (Heroy vd Hei) en Yoeri Braems (Stardust Z) waren goed voor de 4e en 5e plaats.

In de 1m30 reeks won Cedric Poets voor de 2e keer al vandaag, dit met Domino Boy van het Gildenhof. Audrey De Bock werd 2e met Domino en 5e met Gipsy King. De plaatsen 3 en 4 waren voor Esther van der Kant (I Don’t Know) en Laurie Leonard (Win Luck De Gelivaux).

Bron Equnews

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.