Skip links

2e plaats voor Audrey De Bock en Gipsy King in de GP CSI2* Beervelde

“Horse Lounge” amazone Yentl Baert heeft daarnet op het ‘Flanders Horse Event’ in Beervelde de 2 sterren Grote Prijs (1m45) op haar naam geschreven. In deze ‘Prijs Champagne Jacquart’ wisten er 5 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Daarin bleef enkel de eerste starter Yentl Baert met de Toulon zoon Fantast van het Indihof foutloos. Haar beste vriendin Audrey De Bock, die al 3 rubrieken won deze week, was in de barrage sneller, maar kreeg met Gipsy King 4 strafpunten aangerekend. Fabienne Daigneux nam de 3e plaats voor haar rekening met Carrera Rezidal Z. Op de 4e plaats zagen we nog een Belgische amazone met Nadege Janssen en S&L Sacramento.
De Nederlander Bram van der Pluijm, die volgende week samen met zijn vader bij Den Goubergh in Roosendaal een 2 sterren concours organiseert, was goed voor de 5e plaats.
Emilie Conter (Fragile van ‘t Paradijs) en Freddy Demuynck (Dirigent vh Polderhof) werden 6e en 7e. Op de 8ste plaats zagen we Quinten Bradt en Greensleeps Orage. Zij werden 2 jaar geleden nog 2e in de 3 sterren Grote Prijs van Beervelde.

Bron Equnews

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.