Skip links

Audrey De Bock verkoopt GP paard naar Laura Kraut en Nick Skelton

Young Rider Audrey De Bock heeft afscheid genomen van haar Grand Prix paard Gipsy King (Wandor van de Mispelaere x Lyss de Darmen). Vader Valentijn (DB-Horses) heeft de 9-jarige BWP-ruin voor de helft verkocht aan Laura Kraut en haar partner Nick Skelton.

Vorig jaar had Valentijn de ruin gekocht van de familie Wuytack. Maandag vertrekt hij naar de stallen van Kraut en Skelton. Dit jaar won Audrey nog een 2 ster rubriek (1m40) in Beervelde met Gipsy King. Daarnaast waren er ook nog verschillende nationale overwinningen voor het duo.

Gipsy King genoot zijn opleiding bij Axel Wuytack uit het Waasland (Oost-Vlaanderen). Het duo sprong samen naar een provinciaal GP niveau, waarna De Bock de teugels overnam.

Bron Equnews

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.