Skip links

Ellinor Z wint STX Cyclus zesjarigen

Ellinor Z (Epleaser van ’t Heike), eerst gereden door Joris Vergauwen en dan door Valentijn De Bock, wint de STX Cyclus voor zesjarige paarden. In de laatste manche in Gesves reed Valentijn het paard rustig foutloos rond en verzekerde zich zo van eindwinst. De concurrenten gingen in de fout en natuurlijk werd deze week voor de familie De Bock overschaduwd door het overlijden van Konka-A, die nog meest kans maakte om Ellinor Z van de eerste plaats te verdrijven. Kendy Belle van ’t Roosakker (Echo van Spieveld) had een offday en kon zo ook niet hoger opklimmen. Kingstar (Tangelo vd Zuuthoeve) van Bart Anthonissen doet de beste zaak. Een foutloze ronde in Gesves brengt hem van plaats vier naar plaats twee in de eindstand. Walter Lelie sprong met zowat alles foutloos, behalve met zijn paarden die in de topvijf stonden.

De proef op chrono voor zesjarigen werd gewonnen door Jan Van Dijck en F. Makker, voor Emmanuel Vanhaecke (Kamira) en Olivier Vandamme (Eganix du Seigneur).

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.