Skip links

BWP’er Gipsy King springt zich in de kijker in Tryon

In het Tryon Hippisch Centrum in Amerika sprongen heel wat ruiters zich in de kijker vandaag. Tijdens de 1.45m Open Jumper Classic kwamen 44 combinaties aan de start. Alex Granato en de Phin Phin-ruin, Criss Cross sprongen naar de overwinning na een foutloze barrage in 36,433 seconden. In totaal kwamen zeven combinaties aan de start in de tweede fase.

Emanuel Andrade en Cortina 186 (v. Contendro II) leken ook geen enkel probleem te hebben met het parcours. Het duo kruiste de finish foutloos in 37,256 seconden, goed voor de tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door Adrienne Sternlicht en Raia D’ Helby (v. Chapultepec la Silla).

De top vijf werd afgewerkt door Sarah Segal (Cantara 59) op een vierde plaats en Laura Kraut met Bialda op de vijfde stek. Enkel de top vier wist het scorebord op nul te houden.

Ook de Jeugd kreeg een kans om hen kunnen te tonen. In de 1.40m welkom wedstrijd voor de CSI U25 was het BWP’er Gipsy King (v. Wandor van de Mispelaere) die de overwinning bracht voor de Amerikaanse Taylor Alexander. Gipsy King werd dit jaar verkocht via DB-horses naar Laura Kraut. Het duo finishte foutloos in 35,709 seconden.

Enkel het podium wist een dubbele nulronde te rijden. Taylor Land en For Edition volgden in een tweede plaats, terwijl Alise Oken en Iraola del Maset het podium afsloten.

Gipsy King’s amazone, Taylor Alexander, volgde op de vierde plaats met Ryanair de Riverland. Dit na één springfout in 34,05 seconden. Adrienne Sternlicht en Helios vervolledigden de top vijf.

Bron Equnews

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.