Skip links

Audrey De Bock’s trouwe Domino verkocht richting Argentinië

Gisteren imponeerde de jeugdige Richard Kierkegaard op het Flanders Horse Event in de 1.30m proef in het zadel van de 14-jarige Domino. Het duo zette er een sterk staaltje ruiterkunstjes neer. De zoon van Judy-Ann Melchior’s halfzus, Marleen Melchior testte Audrey De Bock’s Domino en besliste vandaag om de viervoeter aan zijn stal toe te voegen.

Equteam-amazone, Audrey De Bock en haar ruin schreven heel wat overwinningen en successen op hun palmares.

Zo wist het duo twee jaar geleden nog alles te winnen wat er te winnen was tijdens de CSI2* wedstrijd in Beervelde. Dat zelfde jaar sprongen ze naar de derde plaats tijdens de Beker van België voor amazones en wonnen ze de Beker van Oost-Vlaanderen. Even later plaatste de combinatie zich op de zevende plaats tijdens het Belgisch Kampioenschap voor amazones.

Voor Audrey De Bock en haar vader, Valentijn is de verkoop een dubbel gevoel. “Domi heeft heel veel voor me betekend en het is met pijn in het hart dat ik afscheid van hem neem,” zegt De Bock. “Maar het was nu of nooit en soms moet je gewoon enorm moeilijke keuzes maken. Ik zie dat hij naar een goede thuis gaat en wens de nieuwe ruiter evenveel plezier toe als ik met hem in het zadel gehad heb.”

Bron: Equnews

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.