Skip links

CSIYH1* Opglab.: Audrey de Bock op podium!

Onze landgenote Audrey de Bock heeft zich vanmorgen in het Sentower Park in Opglabbeek naar een podiumplaats gereden in de finalerubriek voor de 6-jarige paarden! Ze bleef met haar BWP-gefokte Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze – F: Studfarm Overis) ook in de barrage foutloos en klokte af in 36.06 seconden wat haar een 3de plaats opleverde.

De winst was voor de Ierse ruiter Conor Mcmahon en de KWPN-gefokte Harvard (Bustique). Zij wisten de klok de stoppen op 33.17 seconden en wist zo de overige 22 barragisten achter te laten. Ook de Nederlander Henk Frederiks wist het met de eveneens KWPN-gefokte Harm-B (Eldorado Van De Zeshoek – F: Bakker) nog sneller te doen dan de Bock. Hij kruiste de meet in 34.62 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. De 4de plaats was voor de Pool Radoslaw Zalewski, die zich ook de vorige dagen al wist te klasseren. Hij kwam met de ook al KWPN-gefokte Here I Am (Untouchable 27) over de meet in 36.32 seconden en strandde zo net als de vorige dagen net naast het podium. De top 5 werd afgesloten door onze landgenote Melanie Gelin. Zij zette met haar Habanero (Conquest) een eindtijd neer van 36.42 seconden.

Verder was er nog een 6de plaats voor Marjan de Wachter met May Day Van ’T Meulenhof (Clinton) en een 7de plaats voor Dirk Demeersman met Matcho Van d’Abdijhoeve (Cabrio Van De Heffinck).

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.