Skip links

Audrey De Bock naar Silver League winst

In Halkin Stables staat dit weekend Silver League op het programma. Alle rubrieken van de dag werden al gesprongen en Audrey De Bock schreef de winst in het 1m35 op haar naam. De Equteam amazone hield de nul op de teller in het zadel van Miu Miu Van Overis (v. Inshallah de Muze) en klokte af in 68,46 seconden. 

Bart Clarys en El Cid (v. Caesar vd Helle) eindigden op de tweede plaats. Zij hielden eveneens de nul op de teller en klokten af in 69,59 seconden. Jan Claeys en Massimo Dutti 111 (v. Action-Breaker) vervolledigden de top drie.

Boris Mauroy (Easu du Friou) en Karline De Brabander (Fantomas de Muze) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.