Skip links

Audrey de Bock’s voormalige Cornetto DB Z scoort in Spanje. GP-winst voor Henrick von Eckermann

Gisteren besloot de internationale week in Vejer de la Fronteira. In de 1.50m Grote Prijs snelde Henrik von Eckermann met Little Magic d’Asschaut (Back Gammon) naar de winst. Het paar bleef als enige foutloos onder de 41 seconden. De Nederlandse Kim Emmen zette haar sterke vorm verder. In het zadel van de 11-jarige Toulon-zoon, Jack van het Dennehof. Olivier Robert volgde op de derde plaats met onder het zadel Vivaldi des Meneaux (Chippendale Z).

Net buiten het podium stelden Conor Swail met GK Coco Chanel en Laurent Goffinet met Atome des Etisses zich op op de vierde en vijfde plaats. Enkel deze top vijf hield het hout in de lepels.

Eerder won Jur Vrieling de 1.45m proef met SF-Equestrian’s El Rocco (Zirocco Blue VDL). Op het podium in deze rubriek volgden Laura Renwick met Top Dollar VI en Mark Mc Auley met Engerupgaards Cezanne.

In de finale voor vijfjarigen snelde Marc Bettinger met de BWP-gekeurde Cornetto DB Z (Cornet Obolensky) naar de winst. De Z-hengst werd door Audrey de Bock gefokt uit Mezina D (Inshallah de Muze), Dennis Caubergs werd alsnog tiende met Dionne (Diarado).

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.