Skip links

De Bock en Geenens zorgen voor girl power in Silver League

In Lier werd op vrijdag de eerste Silver wedstrijd van het indoor seizoen gesprongen. In het 1m25 kon het Equteam meteen goed presteren: Audrey de Bock reed naar de winst. Zij sprong naar de overwinning met Miu Miu van Overis (v. Inshallah de Muze) onder het zadel. De amazone klokte af in 27,66 seconden en liet alle balken in de lepels.

Danny van Es nam met Noor C (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) de tweede plaats voor zijn rekening. Ook hij sprong een foutloze ronde en finishte in 28,01 seconden. De derde plaats ging ook naar een ruiter van het Equteam. Jean-Christophe de Grande en Kumi Star vd Schelpenhoeve (v. Nonstop) sprongen een foutloze ronde in 28,40 seconden wat hen de bronzen medaille opleverde. 

Wim Vinckx (Jaros van’t Gestelhof) en Joy Demuynck (Urbin Manciais) vervolledigden de top vijf.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.