Skip links

Familie De Bock oppermachtig in Youngster rubrieken Sentower

Gisteren werden er in het Sentower Park verschillende rubrieken voor jonge paarden gesprongen. 

5-jarigen

In de rubriek voor 5-jarige paarden, ging in de overwinning naar Kelly Cornelis. Zij reed Castella Di Luna (v. Canturano) foutloos naar de finish in 36,50 seconden. Hiermee bleef ze Jamie Landers voor die met Pasadena v.’T Recht eind op de tweede plaats eindigde. De Boyfriend du Seigneur merrie liet het hout onaangeroerd en finishte in 36,63 seconden. Frédéric Marien volgde op de derde plaats met Silas DS Z.

Jamie Landers (Playboy Vdb) en Robbe Lenaerts (Pavani van het Molenhof) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

6-jarigen

In de rubriek voor de 6-jarige paarden regeerde de familie De Bock. Valentijn De Bock reed met Odin van’t Merelsnest naar de overwinning in 31,49 seconden. Audrey De Bock volgde op de tweede plaats met O’Mega H & DB (v. Kannan). Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 32,41 seconden. Laura Stotzem en Oechie K (v. I Am Special De Muze) vervolledigden de top drie.

Marc Bastiaens (Oleron vd Vossekant) eindigde op vier. Anna-Elisa Schäfer (Max) volgde op vijf.

7- en 8-jarigen

Ook bij de 7- en 8-jarige paarden was Valentijn De Bock de beste. Hij reed Nutellah C & DB (v. Inshallah de Muze) foutloos naar de finish in 27,95 seconden. Wilm Vermeir en Enola Gay of Two Notes Z namen de tweede plaats voor hun rekening. Ian Fives volgde met Horinde op drie. Zij sprongen een foutloze omloop in 28,79 seconden.

Audrey De Bock (Miu Miu van Overis) en Jan Claeys (Diarade des Fribois) vervolledigden de top vijf.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.