Skip links

Valentijn De Bock oppermachtig in STX Cyclus 7-jarigen

In Halkin Stables werd zonet de laatste rubriek van de STX cyclus van dit weekend verreden: de rubriek voorbehouden aan de 7-jarige paarden. Valentijn De Bock was de beste. Hij reed Nutellah-C & DB (v. Inshallah de Muze) foutloos daar de finish in 33,36 seconden. 

Hij bleef hiermee Christoph Verheyen voor die met Indiana-K van’t Kattenheye (v. Indoctro) op de tweede plaats eindigde. Hij hield de nul op de teller en finishte in 34,95 seconden. Steven Vermeir en Nikita van de Koekelberg (v. Filou de Muze) vervolledigden het podium.

Lionel Collard-Bovy (Havane GP du Bois Madame) en Edwin Franco (Desperado Z) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.