Skip links

Valentijn De Bock voert Belgische top vijf aan in Youngster rubriek Bonheiden

In Bonheiden werd zonet een rubriek voor 7- en 8-jarige paarden gesprongen en de Belgische ruiters bezetten de hele top vijf. De winst ging naar Valentijn De Bock. Met de 7-jarige merrie Ho-Chi (v. Toulon) onder het zadel, sprong hij een foutloze tweede fase in 26,92 seconden. 

Christophe Vanderhasselt reed Angelika Hero Z (v. Aganix du Seigneur) naar de tweede plaats. De 8-jarige merrie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 27,10 seconden. Equteam amazone Audrey de Bock en Miu Miu van Overis (v. Inshallah de Muze) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 27,10 seconden. 

Caro Baerts (Casillias Z) en Joy Demuynck (Merryweather vt Leeuwerikenhof) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en vijfde plaats.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.