Skip links

Audrey de Bock neemt leiding in Beker van Oost-Vlaanderen

Terwijl Gilles Thomas furore maakt in het mondaine St Tropez, neemt eigenaar, Audrey De Bock even de teugels over van haar Miu Miu van Overis, dit blijkbaar met succes. Op vrijdag reed de Oost-Vlaamse amazone met haar 10-jarige BWP-merrie naar de leiding van het klassement voor de Beker van Oost-Vlaanderen.

Vorig jaar schreef Celine De Cabooter de titel nog op naam, toen tijdens de #JumpingSMS. In Sint-Niklaas sprong De Bock naar de winst in de 1.25m kwalificatie wedstrijd. Het paar bleef ruim één seconde voor op Jonas Saey met de 9-jarige dochter van Thunder vd Zuuthoeve, New Daily van het Driepuntenland.

Michiel Meskens en zijn eigen gefokte Novelle Van De Plataan reden in St-Niklaas naar de derde plek. Net buiten het podium volgde Niels Andries met de 14-jarige I Fight Van Orshof (Cardento) voor titelverdediger, Celine De Cabooter met onder het zadel Lugana Van ’t Maeshof (Toulon).

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.