Skip links

Audrey De Bock wint de Beker van Oost-Vlaanderen

Op de HROV-jumping het Wase Paard te Sint-Niklaas werd afgelopen weekend de Beker van Oost-Vlaanderen verreden. Op zondag vond de ontknoping plaats na een spannende laatste ronde. Niet titelverdediger Celine De Cabooter, maar Equteam-amazone Audrey De Bock won het eindklassement  met 210 punten. 

Voor dit kampioenschap kon Audrey De Bock rekenen op Miu Miu Van Overis (v. Inshallah De Muze). De Bock won de kwalificatieproef op vrijdag en gisteren sprong ze in de 1m25-finale naar de zesde plek. Dat resultaat was ruimschoots genoeg om de Beker van Oost-Vlaanderen te winnen met een totaal van 210 punten. 

Niki Geenens volgde met de Nabab de Reve-zoon Mc Gyver van’t Ruytershof op de tweede plaats in het klassement. Zij eindigde in de kwalificatieproef op de elfde plaats na een dubbel foutloze omloop en in de finale proef sprong ze naar de tweede plaats. Zo sleepte zij de zilveren medaille in de wacht met een totaal van 206 punten. 

Laura Blommaert kwam met Nikita Eindeken Z (v. Numero Uno) net een puntje tekort. Met 206 punten eindigde op de derde plaats nadat ze tiende werd in de kwalificatieproef en derde in de finale op zondag. Jonas Saey en New Daily van het Driepuntenland (v. Thunder vd Zuuthoeve) eindigde  op de vierde plaats. Niels Andries vervolledigde met I Fight Van Orshof (v. Cardento) de top vijf. 

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.