Skip links

Gilles Thomas gaat Belgisch podium vooraf in Bonheiden

In Bonheiden startte het internationaal programma vandaag met een 1.35m internationale rubriek. Daarin sprong Gilles Thomas, met de zon in de achtergrond, naar de winst. Thomas won met Valentijn De Bock’s BWP-merrie, Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze).

Samen met de 10-jarige vosse merrie dook Gilles Thomas als enige foutloos onder de 29 seconden. Het paar verwees zo Jeroen De Winter met de 16-jarige Gretel S (Corland) naar de tweede plaats. Pieter van den Bergh vervolledigde het Belgische podium in het zadel van de 9-jarige dochter van Bentley van de Kapel, Happyness van de Kapel.

Net buiten het podium strandde Eric Ten Cate op de vierde plek. De Nederlander volgde met Ivoor (Eldorado vd Zeshoek) voor Concor Drain met zijn 10-jarige Cristo (Cellestial). Chanel de Baets volgde in de prijzen. De Belgische amazone loodste haar zoon van Dicasi O.H, Dukaat Van Herkenrode Z, foutloos naar de zevende plek.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.