Skip links

Gilles Thomas: “Qannando zijn succes is echt teamwerk”

Qannando B&V kwam eind vorig jaar aan de start met Gilles Thomas. In Lier zat Valentijn de Bock in het zadel en op zaterdag reed Gilles Thomas hem opnieuw naar de winst bij de zevenjarigen. “Qannando is teamwork, punt” klinkt het.

Valentijn: Hij heeft heel veel vermogen en hij is topvoorzichtig. Hij heeft ook een super karakter. Het is echt een heel brave hengst.

Gilles: Klopt. (glimlach) Ik rij hem nog niet zo lang maar wat Valentijn zegt ondervind ik wel in het zadel. Ik voel soms wel dat hij nog een beetje ‘groen’ is maar hij wordt nu zeven, dus nu begint het pas echt.

Valentijn: Qannando staat bij mij thuis en ik rij hem in de week, met de nodige tips van Gilles (knipoog) maar als Gilles er mee wil trainen dan breng ik de hengst. Voor de volgende manche zal ik overigens terug mijn witte rijbroek moeten aantrekken Dan zit Gilles in Spanje met zijn paarden.

Gilles: We gaan binnenkort wel eens samenzitten om het vervolg van zijn parcours te bekijken. Misschien horen daar ook al een paar internationale wedstrijden bij. We zien wel hoe het loopt. Maar het is fijn samenwerken met Valentijn op deze manier.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.