Skip links

Qannando B&V tweede plaats Hengstencompetitie 7-jarigen

In het Azelhof in Lier werd de dag zonet afgesloten met de finale voor de 7-jarige hengsten. Net als bij de 6-jarigen reed Pieter Kenis naar de overwinning in deze finale. Hij rekende op Commandor Bond (v. Corrado I) om in 27,20 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was hij afgetekend de snelste. Het duo eindigt op de elfde plaats in het algemenen klassement. 

De tweede plaats ging vandaag naar Wim Vinckx en Constantino van’t Ravennest (v. Cornet Obolensky). Het duo sprong een foutloze omloop in 29,39 seconden. Hiermee sprokkelde ze vandaag nog 144 punten voor het algemene klassement wat meteen ook voldoende was om de kampioenschapstitel op hun naam te schrijven. 

Dirk Demeerman, die met Cote D Or Z (v. Carambole) vandaag naar de derde plaats reed, eindigt ook derde in het algemene klassement. Het duo sprong vandaag een foutloze ronde in 29,72 seconden. In het algemene klassement gaat het zilver naar Valentijn De Bock en Qannando B&V (v. Kannan). Dit duo sprong vandaag naar de vijfde plaats door in 29,83 seconden een foutloze ronde te springen.

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.