Skip links

Valentijn de Bock en Qannando B&V regeren met overmacht in cyclus St Niklaas

Met ruim 250 deelnemers in de cyclus voor zesjarigen bleek de gekeurde hengst, Qannando B&V  (Kannan) de beste. Samen met fokker-eigenaar, Valentijn De Bock reed de BWP-hengst in St. Niklaas naar de uiteindelijke eindzege.

Met een nipt verschil volgde Nico Baerts op het podium in het zadel van de BWP-ruin, Qmusic Boy Van De Zavel (Golden Boy du Geer). In het zadel van het fokproduct van Graziella Schraepen won Baerts eerder dit seizoen al enkele manches.

Net buiten het podium strandde Jan Vermeiren met de BWP-gekeurde hengst, Qualoubet van ’t Zorgvliet (Baloubet du Rouet) op de derde plaats. Het paar werd opgevolgd door Steven Van Rossem met de BWP-merrie, Quana van Klapscheut (Iron Man van de Padenborre). De top vijf werd afgewerkt door Wim Vinckx met onder het zadel Uri van de Kattevennen Z (Uricas vd Kattevennen).

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw ervaring te verbeteren.